A Day In The Life

Een dag in het leven

Een “Dag in het Leven” fotografie-sessie is een unieke kans om de ware essentie van jullie gezin vast te leggen – de kleine momenten die het leven zo bijzonder maken. Gedurende twee uur wil ik meewandelen in jullie dagelijkse leven, het vastleggen van de kostbare momenten terwijl jullie koken, lachen, spelletjes spelen, samen genieten van uitjes of het vieren van een verjaardag. Mijn doel is om authentieke, ongeposeerde beelden te creëren die jullie verhaal vertellen en de echte emoties en connecties laten zien. Door deze waardevolle momenten te vangen, kunnen we samen een blijvend en levendig portret creëren van jullie unieke gezinsdynamiek, één dat jullie keer op keer zult koesteren.

;

2 uur foto’s maken

;

Verschillende composities

;

15 professioneel bewerkte foto’s in zwart/wit en kleur

;
Mijn gevoel en creativiteit
;
Jullie eigen online gallery
;

Luxe mini album 15×15

A Day In The Life – Documentaire fotografie €500,-

Extra bij te boeken:

;
De foto’s opleveren binnen een week (normale levertijd is max 4 weken) €180,-
;

Videobeelden €380,-

;

Eventuele drone beelden 80,-

Herbeleef de meest kostbare herinneringen. Die alledaagse momenten, zo gewoon toen, blijken later de Vonkende schatten van ons verleden te zijn.

Het leven zit vol met prachtige, kostbare momenten die zelden de aandacht krijgen die ze verdienen in een professionele fotosessie. Voordat je het weet, zijn de dagen van vieze vingers op het raam, Een knot in het haar, achter de hond of poes aan rennen en helpen met schoenen aantrekken voorbij.

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer).

Zij gingen je voor:

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?