Boudoir

Je mooiste zelf

Intimates

Elke vrouw is uniek en mooi op haar eigen manier. Jouw vrouwelijke kracht, de power die je uitstraalt, leggen we vast in een prachtige fotoserie. Of je nou in de shape van je leven bent, je lichaam omarmt na een zwangerschap of jezelf dit gewoon gunt! Je bent bij mij aan het goede adres. Ik hou van vrouwen! Ik leg jouw puurste vorm, vrouwelijke kracht, maar bovenal je mooiste zelf vast in deze serie.

Wanneer je straks deze fotoserie terugkijkt, zal je een unieke ervaring herinneren waar al mijn creativiteit en artistiek in ligt. Maar bovenal heb je bijzondere en waardevolle beelden van je meest vrouwelijke vorm.

De Boudoir ervaring bij mij begint bij een prijs van 995 euro, maar je hebt de flexibiliteit om je eigen pakket samen te stellen door te kiezen welke producten je wilt aanschaffen.

De prijs van de fotoshoot bestaat uit twee delen. De sessieprijs die je bij het boeken van de shoot betaald, en de kosten van de producten die je betaalt tijdens je order reveal.

Sessieprijs: vanaf 295 euro

Digitalen: vanaf 700 euro
Albums: vanaf 950 euro
Foliobox: vanaf 900 euro
Pakketten: vanaf 1880 euro

Als je geïnteresseerd bent in een boudoir reportage, kun je zelf een Vonkend gesprek boeken of jezelf op de wachtlijst zetten voor toekomstige beschikbaarheid.

Boudoir fotografie vanaf 995 euro

Kennismakingsgesprek

2 uur durende fotoshoot

Persoonlijk contact & aandacht

Prep guide om je voor te bereiden

Mijn gevoel, creativiteit en artistieke blik

Coaching en begeleiding van de houdingen

Order reveal in vier weken te bekijken bij mij

Afhaal moment voor je producten

Professionele nabewerking en retouchering van de fotogalerij van minimaal 80 foto’s

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer).

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?