Boudoir

Je mooiste zelf

Intimates

Elke vrouw is uniek en mooi op haar eigen manier. Jouw vrouwelijke kracht, de power die je uitstraalt, leggen we vast in een prachtige fotoserie. Of je nou in de shape van je leven bent, je lichaam omarmt na een zwangerschap of jezelf dit gewoon gunt. Ik leg jouw puurste vorm, vrouwelijke kracht, maar bovenal je mooiste zelf vast in deze fotoserie.

Wanneer je straks deze fotoserie terugkijkt, zal je een unieke ervaring herinneren waar al mijn creativiteit en artistiek in ligt. Maar bovenal heb je bijzondere en waardevolle beelden van je meest vrouwelijke vorm.

Voorafgaand aan de boudoir fotoshoot maken we kennis via Skype of in persoon. Ik zal je coachen bij het vormgeven van de fotoshoot die perfect bij jou past. Dit helpt je om een goed beeld te krijgen van hoe de shoot zal verlopen, zodat je goed voorbereid bent en het beste resultaat kunt bereiken. Bovendien, doordat je mij al ontmoet hebt, zal de shoot zelf minder spannend zijn.

In het huidige digitale tijdperk vergeten we vaak onze foto’s af te drukken. Ik geloof in de kracht van het tastbaar maken van je herinneringen en daarom werk ik altijd met prints. Ik ben ervan overtuigd dat de foto’s dan het meeste waarde hebben. Een moment vastgeled om te koesteren voor later.

Een boudoir ervaring begint bij een prijs van 350 euro.
Daarna heb je hebt de flexibiliteit om je eigen pakket samen te stellen door te kiezen welke producten je wilt aanschaffen.

De prijs van de fotoshoot bestaat uit twee delen. De sessieprijs die je bij het boeken van de shoot betaald, en de kosten van de producten die je betaalt tijdens je order reveal. Na de shoot bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en welke producten je koopt.

Sessieprijs: vanaf 350 euro

Albums: vanaf 485 euro
Foliobox: vanaf 395 euro
Pakketten: vanaf 997 euro

Foto’s koop je apart aan, aan de hand van de producten die je kiest. Deze aankoop gebeurt op de dag van je order reveal bij mij in Arnhem.
De foto’s zijn dus niet inbegrepen bij de sessieprijs.

Wanneer je straks deze fotoserie terugkijkt, zal je een unieke ervaring herinneren waar al mijn creativiteit en artistiek in ligt. Maar bovenal heb je bijzondere en waardevolle beelden van één van je meest vrouwelijke periodes uit je leven.

Als je geïnteresseerd bent in een boudoirshoot, kun je zelf een Vonkend gesprek boeken of jezelf op de wachtlijst zetten voor toekomstige beschikbaarheid.

Boudoir fotografie vanaf 350 euro

Kennismakingsgesprek

2 uur durende fotoshoot

Persoonlijk contact & aandacht

Prep guide om je voor te bereiden

Mijn gevoel, creativiteit en artistieke blik

Coaching en begeleiding van de houdingen

Order reveal in vier weken te bekijken bij mij

Afhaal moment voor je producten

Professionele nabewerking en retouchering van de fotogalerij van minimaal 80 foto’s

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer).

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?