Give

Life

Totaal Geboortes

Meisjes

Jongens

Geboorte
fotografie

Wat leuk dat je hier bent en je oriënteert op een geboortefotograaf. Een geboorte is, hoe die ook loopt, magisch! Tijdens deze unieke levensgebeurtenis komt er zoveel emotie en kracht vrij dat ik dit één van de meest bijzondere fotoshoots vind om voor jou te mogen maken.

Iedere bevalling is uniek, mooi en heeft haar eigen geboorteverhaal. Door jullie emoties, steun, details en jullie baby vast te leggen, kun je dit bijzondere moment altijd opnieuw beleven. Doordat ik zelf vijf keer bevallen ben en inmiddels al veel lieve kindjes ter wereld heb zien komen, weet je bij mij zeker dat alle waardevolle en unieke momenten in jullie geboorteverhaal vastgelegd worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaand aan de fotoshoot maken we kennis via Skype of in persoon. Ik zal je coachen bij het vormgeven van de fotoshoot die perfect bij jou past. Dit helpt je om een goed beeld te krijgen van wat je kan verwachten, zodat je goed voorbereid bent en het beste resultaat kunt bereiken. Bovendien, doordat je mij al ontmoet hebt, zal de shoot zelf minder spannend zijn.

Tijdens dit gesprek zal ik uitleggen hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten. Het allerbelangrijkste is dat we samen een klik hebben.

Mochten jullie mij bij het mooiste en meest intieme moment van jullie leven aanwezig willen hebben, dan sta ik vanaf week 37 tot 42 van je zwangerschap voor jullie klaar. Dit betekent dat ik er alles aan doe om naar jullie toe te komen zodra jullie bellen.

Beginnen de weeën? Dan bel je mij. Vanaf 5 centimeter ontsluiting ben ik aanwezig of zodra jij wilt dat ik kom. Ik blijf net zolang tot jullie kindje geboren is. Alle belangrijke momenten, details en emoties van jullie leg ik vast. Omdat dit een intieme levensgebeurtenis is, blijf ik op de achtergrond, waardoor jullie je volledig kunnen concentreren op de bevalling.

Als je opzoek bent naar unieke, natuurlijke rauwe, zachte en prachtige foto’s die net wat anders zijn dan anders, dan ben ik jouw fotograaf. Ik leg jouw puurste vorm en vrouwelijke kracht vast in deze serie naar het moederschap.

De Give Life geboorte ervaring begint bij een prijs van 2500 euro, maar je hebt de flexibiliteit om je eigen pakket samen te stellen door te kiezen welke producten je wilt aanschaffen.

In het huidige digitale tijdperk vergeten we vaak onze foto’s af te drukken. Ik geloof in de kracht van het tastbaar maken van je herinneringen en daarom werk ik altijd met prints. Ik ben ervan overtuigd dat de foto’s dan het meeste waarde hebben. Een moment vastgeled om te koesteren voor later.

De prijs van de fotoshoot bestaat uit twee delen. De prijs die je bij het boeken van de shoot betaald, en de kosten van de producten die je betaalt tijdens je order reveal.

Albums: vanaf 485 euro
Foliobox: vanaf 395 euro
Pakketten: vanaf 997 euro

 

Foto’s koop je apart aan, aan de hand van de producten die je kiest. Deze aankoop gebeurt op de dag van je order reveal bij mij in Arnhem.
De foto’s in hoge resolutie zijn dus niet inbegrepen maar wel in lage resolutie.

Wanneer je straks deze geboorteserie terugkijkt, zal je een unieke ervaring herinneren waar al mijn creativiteit en artistiek in ligt. Maar bovenal heb je bijzondere en waardevolle beelden van één van je meest krachtige en rauwe periodes uit je leven.

Als je geïnteresseerd bent in een geboorte reportage, kun je zelf een Vonkend gesprek boeken of jezelf op de wachtlijst zetten voor toekomstige beschikbaarheid.

Give Life – geboortefotografie vanaf 2500 euro

;

Kennismakingsgesprek

;

Persoonlijk contact & aandacht

;

Prep guide om je voor te bereiden

;

Mijn liefdevolle & Vonkende aanwezigheid en support gedurende jouw hele bevalling. Ik ben er voor jullie

;

Vanaf 37 weken tot de geboorte 24/7 beschikbaar voor jullie

;
Backup-fotografe
;

Alle beelden in lage resolutie

;

Bewegend beeld (film)

;
Verschillende composities
;
Mijn gevoel en creativiteit
;

Mijn samenwerkingen met ziekenhuizen, inclusief contracten die mij toestaan om op de operatiekamer te fotograferen.

;

Binnen 72 uur een kleine preview. – 8 foto’s

;

Order reveal in vier weken te bekijken

;

Afhaal moment voor je producten bij mij

De digitalen (in hoge resolutie) en de producten koop je apart aan op je order reveal en komen bovenop deze sessieprijs. Hier zitten dus nog geen beelden bij.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten a 0,45 cent per kilometer x 2

Klaar om vonkend te bevallen?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?