Give

Life

Totaal Geboortes

Meisjes

Jongens

Geboorte
fotografie

Hi, wat leuk dat je hier bent en je oriënteert op een geboortefotograaf. Een geboorte is magisch! Tijdens deze unieke levensgebeurtenis komt er zoveel emotie en (oer)kracht vrij dat ik dit één van de meest bijzondere fotoshoots vind om voor jou te mogen maken.

Iedere bevalling is uniek, mooi en heeft haar eigen geboorteverhaal. Door jullie emoties, steun, details en jullie baby vast te leggen, kun je dit bijzondere moment altijd opnieuw beleven. Doordat ik zelf vier bevallingen heb beleefd en inmiddels al veel lieve kindjes ter wereld heb zien komen, weet je bij mij zeker dat alle waardevolle en unieke momenten in jullie geboorteverhaal vastgelegd worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

We gaan eerst een kennismakingsgesprek aan. Dit kan bij mij thuis of bij jullie. Tijdens dit gesprek zal ik uitleggen hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten. Het allerbelangrijkste is dat we samen een klik hebben.

Mochten jullie mij bij het mooiste en meest intieme moment van jullie leven aanwezig willen hebben, dan sta ik vanaf week 38 tot 42 van je zwangerschap voor jullie klaar. Dit betekent dat ik er alles aan doe om naar jullie toe te komen zodra jullie bellen. Beginnen de weeën? Dan bel je mij. Vanaf 5 a 6 centimeter ontsluiting ben ik aanwezig of zodra jij wilt dat ik kom. Ik blijf net zolang tot jullie kindje geboren is. Alle belangrijke momenten, details en emoties van jullie leg ik vast. Omdat dit een intieme levensgebeurtenis is, blijf ik op de achtergrond, waardoor jullie je volledig kunnen concentreren op de bevalling.

Als je opzoek bent naar unieke, natuurlijke en prachtige foto’s die net wat anders zijn dan anders, dan ben ik jouw fotograaf! Ik leg jouw puurste vorm en vrouwelijke kracht vast in deze serie naar het moederschap.

De Give Life geboorte ervaring begint bij een prijs van 1500 euro, maar je hebt de flexibiliteit om je eigen pakket samen te stellen door te kiezen welke producten je wilt aanschaffen.

De prijs van de fotoshoot bestaat uit twee delen. De sessieprijs die je bij het boeken van de shoot betaald, en de kosten van de producten die je betaalt tijdens je order reveal.

Sessieprijs: 1500 euro

Digitalen & slideshow met bewegend beeld: 2000 euro
Albums: vanaf 950 euro
Foliobox: vanaf 900 euro

Als je geïnteresseerd bent in een geboorte reportage, kun je zelf een Vonkend gesprek boeken of jezelf op de wachtlijst zetten voor toekomstige beschikbaarheid.

Give Life – geboortefotografie vanaf 1500 euro

;

Kennismakingsgesprek

;

Persoonlijk contact & aandacht

;

Mijn liefdevolle & Vonkende aanwezigheid en support gedurende jouw hele bevalling. Ik ben er voor jullie

;
Vanaf 38 weken tot de geboorte 24/7 beschikbaar voor jullie
;
Backup-fotografe
;

Vanaf 5 cm ontsluiting (eerste kindje) tot max 2 uur na de geboorte (dit kan 2 uurtjes duren of 24 uur. De tijd die het duurt is volledig inbegrepen)

;
Verschillende composities
;
Mijn gevoel en creativiteit
;

Prep guide om je voor te bereiden

;

Binnen 73 uur een kleine preview. – 8 foto’s

;

Order reveal in acht weken te bekijken bij mij

;

Afhaal moment voor je producten bij mij

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer) en exclusief de prijs van een product (albums, folioboxen of wanddecoraties)
Bij het boeken van een shoot betaal je 50% als aanbetaling om zeker te zijn van je afspraak. Dit is inclusief BTW, verzend, verpakking en administratiekosten.

Klaar om vonkend te bevallen?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?