Mother Hood

Postpartum, gezin & Borstvoeding

Motherhood

Postpartum, het moederschap & Borstvoedings fotografie is een prachtige manier om de unieke band tussen moeder en kind(eren) vast te leggen, en ik ben gepassioneerd om die kostbare momenten voor jou te vereeuwigen. Mijn focus ligt op het vangen van de schoonheid, tederheid, kracht en het rauwe van moederschap, zodat je een blijvende herinnering hebt aan deze intieme, prachtige en soms wel zware periode in je leven. Met zorgvuldig gecreëerde beelden en een gevoelige benadering wil ik je helpen om de magie van postpartum, je gezin & borstvoeding vast te leggen, waardoor deze ervaring voor altijd gekoesterd kan worden.

Als je opzoek bent naar unieke, natuurlijke en prachtige foto’s die net wat anders zijn dan anders, dan ben ik jouw fotograaf! Ik leg jouw puurste vorm, vrouwelijke kracht, maar bovenal je mooiste zelf vast in deze serie van het rauwe maar mooie moederschap. Dit kan thuis of hier op de heide bij mij.

De Motherhood ervaring begint bij een prijs van 995 euro, maar je hebt de flexibiliteit om je eigen pakket samen te stellen door te kiezen welke producten je wilt aanschaffen.

De prijs van de fotoshoot bestaat uit twee delen. De sessieprijs die je bij het boeken van de shoot betaald, en de kosten van de producten die je betaalt tijdens je order reveal.

Sessieprijs: vanaf 295 euro

Digitalen: vanaf 700 euro
Albums: vanaf 950 euro
Foliobox: vanaf 900 euro

Pakketten: vanaf 1880 euro

Als je geïnteresseerd bent in een motherhood reportage, kun je zelf een Vonkend gesprek boeken of jezelf op de wachtlijst zetten voor toekomstige beschikbaarheid.

Motherhood – Postpartum & Borstvoedingsfotografie vanaf 995 euro

;

Kennismakingsgesprek

;

Persoonlijk contact & aandacht

;

2 uur durende fotoshoot

;

Prep guide om je voor te bereiden

;
Mijn gevoel en creativiteit
;

Gebruik van mijn hele cliënt closet

;

Order reveal in vier weken te bekijken bij mij

;

Afhaal moment voor je producten bij mij

;

Professionele nabewerking en retouchering van de fotogalerij van minimaal 80 foto’s

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer).

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?