NEW

LIFE

NEWBORNFOTOGRAFIE

Jullie baby is er al bijna! Ik kan mij voorstellen dat je ontzettend nieuwsgierig naar hem of haar bent. Straks als je kleintje er is, wil je graag dat je alle unieke details en kenmerken van je baby voor altijd zult onthouden. Dat kan! Door deze kostbare momenten vast te leggen op foto, zal jij je dit altijd blijven herinneren. Unieke details zoals de kleine oortjes, een kuiltje in de kin of misschien de haarkleur net na de geboorte. Ik zorg ervoor dat dit in jouw geheugen blijft door mijn foto’s. Kostbare momenten in jullie eigen omgeving. Alsof je de tijd heel even stil zet.

Ben je opzoek bent naar unieke, pure en prachtige foto’s van jullie kleintje in jullie eigen omgeving? Dan ben ik jullie fotograaf! Ik leg de kleinste details, de unieke kenmerken van je baby, maar bovenal jullie mooie gezin vast in deze persoonlijke fotoserie.

De New Life newborn ervaring begint bij een prijs van 995 euro, maar je hebt de flexibiliteit om je eigen pakket samen te stellen door te kiezen welke producten je wilt aanschaffen.

De prijs van de fotoshoot bestaat uit twee delen. De sessieprijs die je bij het boeken van de shoot betaald, en de kosten van de producten die je betaalt tijdens je order reveal.

Sessieprijs: vanaf 295 euro

Digitalen: vanaf 700 euro
Albums: vanaf 950 euro
Foliobox: vanaf 900 euro

Pakketten: vanaf 1880 euro

Als je geïnteresseerd bent in een newbornreportage, kun je zelf een Vonkend gesprek boeken of jezelf op de wachtlijst zetten voor toekomstige beschikbaarheid.

NEW LIFE – Newbornfotografie vanaf 995 euro

;

Kennismakingsgesprek

;

Persoonlijk contact & aandacht

;

2 uur durende fotoshoot

;

Prep guide om je voor te bereiden

;

Coaching en begeleiding van de houdingen

;
Mijn gevoel en creativiteit
;

Gebruik van mijn hele cliënt closet

;

Order reveal in vier weken te bekijken bij

;

Afhaal moment voor je producten bij mij

;

Professionele nabewerking en retouchering van de fotogalerij van minimaal 80 foto’s

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer).

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?