NEW

LIFE

NEWBORNFOTOGRAFIE

Jullie baby is er al bijna. Ik kan mij voorstellen dat je ontzettend nieuwsgierig naar hem of haar bent. Straks als je kleintje er is, wil je graag dat je alle unieke details en kenmerken van je baby voor altijd zult onthouden. Dat kan! Door deze kostbare momenten vast te leggen op foto, zal jij je dit altijd blijven herinneren. Unieke details zoals de kleine oortjes, een kuiltje in de kin of misschien de haarkleur net na de geboorte. Ik zorg ervoor dat dit in jouw geheugen blijft door mijn foto’s. Kostbare momenten in jullie eigen omgeving. Alsof je de tijd heel even stil zet.

Ben je opzoek bent naar unieke, pure en zachte foto’s van jullie kleintje in jullie eigen veilige omgeving? Dan ben ik jullie fotograaf. Ik leg de kleinste details, de unieke kenmerken van je baby, maar bovenal jullie mooie gezin vast in deze persoonlijke fotoserie.

Voorafgaand aan de New Life fotoshoot maken we kennis via Skype of in persoon. Ik zal jullie coachen bij het vormgeven van de fotoshoot die perfect bij julliw past. Dit helpt je om een goed beeld te krijgen van hoe de shoot zal verlopen, zodat je goed voorbereid bent en het beste resultaat kunt bereiken. Bovendien, doordat je mij al ontmoet hebt, zal de shoot zelf minder spannend zijn.

In het huidige digitale tijdperk vergeten we vaak onze foto’s af te drukken. Ik geloof in de kracht van het tastbaar maken van je herinneringen en daarom werk ik altijd met prints. Ik ben ervan overtuigd dat de foto’s dan het meeste waarde hebben. Een moment vastgeled om te koesteren voor later.

De New Life newborn ervaring begint bij een prijs van 350 euro.
Daarna heb je hebt de flexibiliteit om je eigen pakket samen te stellen door te kiezen welke producten je wilt aanschaffen.

De prijs van de fotoshoot bestaat uit twee delen. De sessieprijs die je bij het boeken van de shoot betaald, en de kosten van de producten die je betaalt op de dag tijdens je order reveal. Na de fotoshoot bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en welke producten je koopt.

Sessieprijs: vanaf 350 euro

Albums: vanaf 485 euro
Foliobox: vanaf 395 euro
Pakketten: vanaf 997 euro

Foto’s koop je apart aan, aan de hand van de producten die je kiest. Deze aankoop gebeurt op de dag van je order reveal bij mij in Arnhem.
De foto’s zijn dus niet inbegrepen bij de sessieprijs.

Wanneer je straks deze fotoserie terugkijkt, zal je een unieke ervaring herinneren waar al mijn creativiteit en artistiek in ligt. Maar bovenal heb je bijzondere en waardevolle beelden van één van je meest liefdevolle periodes uit je leven.

Als je geïnteresseerd bent in een zwangerschapsreportage, kun je zelf een Vonkend gesprek boeken of jezelf op de wachtlijst zetten voor toekomstige beschikbaarheid.

NEW LIFE – Newbornfotografie vanaf 350 euro

;

Kennismakingsgesprek

;

Persoonlijk contact & aandacht

;

2 uur durende fotoshoot

;

Prep guide om je voor te bereiden

;

Coaching en begeleiding van de houdingen

;
Mijn gevoel en creativiteit
;

Gebruik van mijn hele cliënt closet

;

Order reveal in vier weken te bekijken bij

;

Afhaal moment voor je producten bij mij

;

Professionele nabewerking en retouchering van de fotogalerij van minimaal 80 foto’s

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer).

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?