GROW

LIFE

Grow Life

Als je opzoek bent naar unieke, krachtige, natuurlijke en prachtige foto’s die net wat anders zijn dan anders, dan ben ik jouw fotograaf. Ik leg jouw puurste vorm, vrouwelijke kracht, maar bovenal je mooiste zelf vast in deze serie.

Voorafgaand aan de grow life fotoshoot maken we kennis via Skype of in persoon. Ik zal je coachen bij het vormgeven van de fotoshoot die perfect bij jou past. Dit helpt je om een goed beeld te krijgen van hoe de shoot zal verlopen, zodat je goed voorbereid bent en het beste resultaat kunt bereiken. Bovendien, doordat je mij al ontmoet hebt, zal de shoot zelf minder spannend zijn.

In het huidige digitale tijdperk vergeten we vaak onze foto’s af te drukken. Ik geloof in de kracht van het tastbaar maken van je herinneringen en daarom werk ik altijd met prints. Ik ben ervan overtuigd dat de foto’s dan het meeste waarde hebben. Een moment vastgeled om te koesteren voor later.

De Grow Life zwangerschaps ervaring begint bij een prijs van 350 euro.
Daarna heb je hebt de flexibiliteit om je eigen pakket samen te stellen door te kiezen welke producten je wilt aanschaffen.

De prijs van de fotoshoot bestaat uit twee delen. De sessieprijs die je bij het boeken van de shoot betaald, en de kosten van de producten die je betaalt tijdens je order reveal. Na de shoot bepaal jij zelf welke foto’s je afneemt en welke producten je koopt (en hoeveel geld je dus besteedt).

Sessieprijs: vanaf 350 euro

Albums: vanaf 485 euro
Foliobox: vanaf 395 euro
Pakketten: vanaf 997 euro

Grow Life – Zwangerschapsfotografie vanaf 350 euro

;

Kennismakingsgesprek

;

Persoonlijk contact & aandacht

;

1-2 uur durende fotoshoot

;

Prep guide om je voor te bereiden

;

Coaching en begeleiding van de houdingen

;
Mijn gevoel en creativiteit
;

Gebruik van mijn hele cliënt closet

;

Order reveal in vier weken te bekijken bij mij

;

Afhaal moment voor je producten

;

Professionele nabewerking en retouchering van de fotogalerij van minimaal 80 foto’s

 

Foto’s koop je apart aan, aan de hand van de producten die je kiest. Deze aankoop gebeurt op de dag van je order reveal bij mij in Arnhem.
De foto’s zijn dus niet inbegrepen bij de sessieprijs.

Wanneer je straks deze fotoserie terugkijkt, zal je een unieke ervaring herinneren waar al mijn creativiteit en artistiek in ligt. Maar bovenal heb je bijzondere en waardevolle beelden van één van je meest vrouwelijke periodes uit je leven.

Als je geïnteresseerd bent in een zwangerschapsreportage, kun je zelf een Vonkend gesprek boeken of jezelf op de wachtlijst zetten voor toekomstige beschikbaarheid.

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?