Ik ben Ellen de Kimpe, 33 jaar en getrouwd met Roy. Samen hebben we twee kinderen, Bo van drie en Maas van een jaar oud.  Samen met mijn zus ben ik eigenaar van Dixap.

Het begin van Dixap
Mijn ouders hebben Dixap in 1991 overgenomen en samen met mijn zus Fransje timmeren we hard aan de weg om het bedrijf voort te zeten op een goede basis. Onze missie binnen het bedrijf is “het beste wat de natuur te bieden heeft zonder nare bijsmaak”. We doen er samen met ons team alles aan om deze missie te bewerkstelligen.

Waarom Dixap
De naam hebben we dus niet zelf gekozen. Echter vind ik het wel een hele goed naam, zeker in combinatie met onze slogan: Dixap, fruit en verder nix.

Inspiratie
De laatste jaren is er steeds meer de discussie gaande over suiker in plaats van transparantie over voeding en proberen te begrijpen wat je eet en wat je je kinderen geeft. De drive om deze discussie te veranderen inspireert mij elke dag om mooie, eerlijke producten te ontwikkelen. Dixap bevat geen toevoegingen, zoetstoffen of conserveermiddelen. Het bevat echt alleen fruit en daar ben ik trots op.

Hoe combineer je het hebben van een eigen bedrijf met het moederschap, familie en/of sociaal leven?
Goed plannen! Ik heb natuurlijk het voordeel dat ik in een familiebedrijf werk. Hierdoor zie ik mijn familie dagelijks. Woensdag ben ik vrij en dan probeer ik altijd iets leuks te doen met mijn kinderen.

Dixap in een paar woorden
Fruit en verder nix 😉

Dixap over een paar jaar
Onze ultieme droom is om, als echt familiebedrijf, Dixap over te kunnen dragen op de volgende generatie.

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?