Evelyne Kadouch-Vergne, moeder van 3 kinderen en woont samen met man in Amsterdam. Carolien Karthaus-Spoor, moeder van 1 kleine en woont samen met man in Amsterdam.

Het begin van Lemej

Tijdens onze eigen borstvoedingsperiode misten we een handige tool waarmee we in het openbaar een veilige omgeving voor onszelf en de kleine konden creëren, zodat we in alle rust konden voeden. Plus we wilden een mooi, luxe product dat als het ware een verlengstuk is van onze eigen garderobe/stijl. Zo is het idee voor de Lemej voedings shawls ontstaan.

Waarom Lemej?
Lemej is een afkorting voor het franse woord ‘le meilleur’. Dit betekent ‘het beste’ & wij willen met Lemej alleen maar het beste voor moeder en kind.

Inspiratie
Uit onze eigen kledingkast, andere fashionable moms en vooral onze eigen behoefte.

Hoe combineer je het hebben van een eigen (web)Shop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?
Dat is soms best een uitdaging. Voor ons beiden staat ons gezin vooraan, dus moet uiteindelijk de rest altijd hiervoor wijken. Maar gelukkig hebben we een goede combi gevonden om naast Lemej ook samen leuke dingen te doen met de kids. Soms schiet de quality time met zn tweetjes erbij in, maar gelukkig spreken we elkaar meerdere malen per dag voor Lemej en vinden we het leukste wat er is om met je beste vriendin een business op te zetten.

Lemej in een paar woorden
Het Amsterdamse label Lemej ontwerpt luxueuze voedings shawls voor moeders die borstvoeding geven.
Dankzij de balein aan de bovenkant blijft de voedings shawl voldoende openstaan en houd je altijd contact met je baby, terwijl je de prikkels van buitenaf vermindert. Waar en in welke omgeving je ook bent, het is mogelijk om een ​​vertrouwde en beschutte plek te creëren voor je lieve plus één.

Lemej over een paar jaar.
Hopelijk hebben we dan een paar internationale verkooppunten en hebben we een hoop moeders geholpen om snel weer zelfverzekerd deel te nemen aan de buitenwereld zonder concessies te doen aan de behoeften van je kleintje.

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?