Ik ben Lisanne, 29 jaar jong, woonachtig in Roosendaal. Ik ben gelukkig getrouwd en samen hebben wij 2 prachtige kinderen. Een zoon van 5 jaar genaamd Jari en een dochtertje van ruim 1, genaamd Lauren.

Het begin van Little moon adventures
Littlemoonadventures is ontstaan door mijn lieve moeder. Vlak na de geboorte van mijn zus haar kindje kwam wilde mijn moeder een origineel naam cadeau geven. Mijn zoontje speelde heel vaak met de houten bollen zodra hij bij oma was. Toen kwam daar ineens het idee. Mijn moeder moest en zou iets maken met de houten naambollen. Door haar creatieve gedachte is onze naamtoren ontstaan.

Waarom Littlemoonadventures
Haha, dit is een apart verhaal. Samen met mijn moeder en zus zijn wij Littlemoonadventures verder gaan ontwikkelen. Al snel kregen wij vaak de vraag waar de naamtorens van Vajènn en Lauren vandaan kwamen. Er was zoveel interesse dat we hier iets mee moesten gaan doen. Het allereerste idee was om een IG account aan te maken voor Littlemoonadventures. Aangezien mijn zus al een apart account had voor haar dochtertje met de naam Littlemoonadventures, konden wij deze pagina mooi omtoveren voor een naamtoren pagina. Aangezien het product in het begin vooral gericht was op naamtorens als kraamcadeau vonden wij de naam Littlemoonadventures wel toepasselijk en hebben we een logo laten ontwerpen.

Inspiratie
Wij hebben alle 3 wel een redelijke creatieve geest. We vinden het erg leuk om dingen uit te werken en hier mee aan de slag te gaan. We beschikken over al het materiaal om de torens te maken en verdelen onze taken erg goed. Zo zijn we met z’n drietjes een sterk team.

Hoe combineer je het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?
Wij zijn alle 3 hele drukke bezige bijtjes. Stil zitten kennen wij niet. Het is voor ons met onze huidige gezinnen, drukke eigen bedrijven én Littlemoonadventures erg druk. Soms te druk. Dit is ook de reden dat wij ‘nog’ geen officieel website hebben en puur reclame maken via IG. Zo blijft het leuk en valt het nog prima te combineren.

Littlemoonadventuresdventures in een paar woorden
Orgineel, creatief, speels, uitdagend, flexibel en meedenkend.

Littlemoonadventures over een paar jaar
Hele goeie vraag, daar durf ik nu nog geen antwoord op te geven. Zodra er wat meer rust en tijd vrij gaat komen willen we hier zeker meer uit gaan halen. Maar voor nu is het prima zo en genieten wij van iedere bestelling die binnen komt.

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?