Stretch marks, geen stretch marks, los vel, geen loshangend vel, aangekomen of niet aangekomen. Lieve mama, je bent goed zoals je bent.
De samenleving verwacht dat we weer snel de “normale” ik worden. Alsof ik weg is gegaan en dat is niet zo. Die is hier, in het nu en jij bent mooi zoals je bent mama.

Normalise the normal, talk positively about yourself and others and see the beauty in the imperfect.


Leeftijd: 25
Gewicht: 62
Lengte: 171
Aantal zwangerschappen: 3
Aantal kinderen: 3
.
Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Ik vind geen een lichaamsdeel echt mooi eigenlijk, maar ik ben niet ontevreden!
.
Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Ik ben niet onzeker over mijn lichaam. Tuurlijk zou ik dingen graag anders willen, vaak zeur ik over dat ik een platter buik wil of stevigere billen, maar in the end maakt het me allemaal niets uit. Als het me écht onzeker zou maken zou ik er waarschijnlijk wel wat aan doen, maar voor nu.. Nee, ik ben niet onzeker over any part!
.
Dit vind ik van mijn buik: Mijn buik is niet meer wat het was, maar ach wie zijn buik wel na het dragen van een kindje? Mijn buik is mijn buik, en mijn buik is prima zoals deze is.
.
Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? Nee!
.
Extra opmerking: Ik had na mijn zwangerschap van Shay 1 streepje striae op mijn heup, na mijn zwangerschap van Alessio een paar richting mijn buik en boven mijn navel, na Loua is er volgens mij niets bijgekomen. Ik vraag me soms af of ik onzekerder zou zijn over mijn buik als deze veel meer striae zou bevatten, maar tegelijkertijd weer ik ook weer zeker van niet. Dat het niet het ideaalbeeld is wat je van jezelf schetst dat is begrijpelijk, maar die paar strepen op je buik of heupen doen aan jou als persoon niets ten onder, toch? Je bent mooi zoals je bent.

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?