Aanbod

Fotografie

Zwangerschap

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere momenten uit je leven. Voor mij is zwanger zijn hèt grootste wonder wat er is. Het dragen en het laten groeien van je kind. Hoe mooi en bijzonder is dit? Ik leg de zwangerschap Vonkend vast, Het pure en rauwe met een zacht randje.

Geboorte

Een geboorte is net als al het andere een belangrijk moment uit je leven, waarschijnlijk wel het meest bijzondere en belangrijkste moment uit je hele leven! Die gepaard gaan met heel veel emoties. Laat mij jullie verhaal, het nieuwe leven vastleggen. Ik vind het een eer!

Newborn

Je kunt de tijd niet stilzetten, maar ik kan kostbare momenten wel tijdloos op een Vonkende manier voor jullie vastleggen. Dit doe ik door middel van een newborn reportage van jullie baby binnen twee weken na de geboorte.

Gezin

Ongedwongen in de natuur leg ik jullie gezin vast. De Vonkende momenten pakken, niet te geposeerd, spelen in het zand of met een stok, knuffelen en vooral genieten van de tijd samen.

Boudoir

Elke vrouw is uniek en mooi op haar manier. Samen gaan wij jou vrouwelijke kracht op een artistieke manier.
Vonkend vastleggen omdat jij het waard bent.

Bruiloft

Vier de liefde op een Vonkende
manier met mij erbij als fotograaf!

Mentorsessie

Zwangerschap, geboorte of newborn fotografie 1 op 1 mentoring exclusief van mij.
We gaan er samen op uit, samen editten en samen leer ik je mijn tips en tricks zodat jij verder kan Vonken op jouw manier.

Retraite Aruba

De retraite van het jaar! Waar jij jezelf en je bedrijf herontdekt.
9 dagen op een prachtig eiland op de Caraïben en ik neem je mee in mijn wereld. Waar ik geboren en getogen ben en waar mijn inspiratie vandaan kwam.
Are you ready to Vonk?

Recensies

Aanrader, krijg je geen spijt van!

Aanrader, krijg je geen spijt van!
Fantastische foto’s. Heel blij met het resultaat. Naomi was erg op de achtergrond en rustig, super fijn en

professioneel.
Ik was een beetje ‘bang’ voor bloederige foto’s of teveel naakt, maar Naomi wist precies de juiste hoeken te vinden waardoor de foto’s mooi, oprecht en discreet zijn geworden. Nogmaals erg prettig om met haar te werken.
Niet geheel onbelangrijk zijn de foto’s van sublieme kwaliteit.

Review vanuit mannelijk perspectief:

Tijdens de geboorte van onze eerste zoon hadden we een paar foto’s die door de verloskundige waren gemaakt. Dit waren heftige en bloederige bevallingsfoto’s. Hierdoor wilde ik niet persé een fotograaf bij de geboorte.
Op het laatste moment hebben we toch besloten om Naomi te bellen en ik heb er geen spijt van! Integendeel, het is super fijn om foto’s te hebben van deze speciale gebeurtenis. De bevalling is super mooi in beeld gebracht en en foto’s van de heftige momenten zijn zo bewerkt dat ze sereen overkomen. Daarnaast is Naomi een leuke dame die op de achtergrond haar werk doet en op de rustige momenten juist grappig en gezellig is.

Tijdens mijn bevalling zat ik helemaal in mijn zogenoemde 'bubbel',

Naomi heeft de geboorte van onze zoon prachtig vastgelegd. Tijdens mijn bevalling zat ik helemaal in mijn zogenoemde ‘bubbel’, waardoor ik de bevalling alleen in grote lijnen heb meegekregen. Door de mooie foto’s die Naomi van de bevalling heeft gemaakt, herinner ik mij meer van de bevalling. De bevalling is zo mooi vastgelegd, dat ik de foto’s zelfs aan anderen heb kunnen laten zien.

Naomi was tijdens de bevalling op een fijne, rustige manier op de achtergrond aanwezig, waardoor ik het idee had dat er een vriendin bij de bevalling was.

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?