Give

Life

Totaal Geboortes

Meisjes

Jongens

Geboorte
fotografie

Hi, wat leuk dat je hier bent en je oriënteert op een geboortefotograaf. Een geboorte is magisch! Tijdens deze unieke levensgebeurtenis komt er zoveel emotie en (oer)kracht vrij dat ik dit één van de meest bijzondere fotoshoots vind om voor jou te mogen maken.

Iedere bevalling is uniek, mooi en heeft haar eigen geboorteverhaal. Door jullie emoties, steun, details en jullie baby vast te leggen, kun je dit bijzondere moment altijd opnieuw beleven. Doordat ik zelf vier bevallingen heb beleefd en inmiddels al veel lieve kindjes ter wereld heb zien komen, weet je bij mij zeker dat alle waardevolle en unieke momenten in jullie geboorteverhaal vastgelegd worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

We gaan eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Dit kan thuis, maar ook via videobellen. Tijdens dit gesprek zal ik uitleggen hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten. Het allerbelangrijkste is dat we samen een klik hebben.

Mochten jullie mij boeken dan sta ik vanaf week 38 tot 42 van je zwangerschap voor jullie klaar. Dit betekent dat ik er alles aan doe om naar jullie toe te komen zodra jullie bellen. Beginnen de weeën? Dan bel je mij. Vanaf 4 a 5 centimeter ontsluiting ben ik aanwezig, net zolang tot jullie kindje geboren is. Alle belangrijke momenten, details en emoties van jullie leg ik vast. Omdat dit een intieme levensgebeurtenis is, blijf ik op de achtergrond, waardoor jullie je volledig kunnen concentreren op de bevalling.

GIVE LIFE

;

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

;

Persoonlijk en regelmatig (app) contact.

;
Vanaf 38 weken tot de geboorte 24/7 beschikbaar voor jullie
;
Backup-fotografe
;

Vanaf 5 cm ontsluiting (eerste kindje) tot max 2 uur na de geboorte (dit kan 2 uurtjes duren of 24 uur. De tijd die het duurt is volledig inbegrepen)

;
Verschillende composities
;
Mijn gevoel en creativiteit
;
Jullie eigen online gallery
;

Bewegend beeld in een slideshow (film)

;
Binnen 73 uur een kleine preview. – 8 foto’s.
;

Luxe album (20X20 cm, 6 spreads/ 12 pagina’s) met kaft naar keuze en dikke pagina’s met daarin een selectie van de mooiste foto’s.

;

Inclusief een opbergdoos voor het album. (kan geupgrade worden naar een luxe album tegen een meerprijs)

Give Life – geboortefotografie vanaf €2500

Extra bij te boeken:

;

Terugkomsessie de volgende dag om de ontmoeting met broertjes/zusjes of overige familieleden vast te leggen: – €350,- (alle beelden)

;

Langer blijven tot max 4 uur na de geboorte €380,- (alle beelden)

;

Extra spread in het album (een spread is 2 pagina’s): Vanaf €10,-*

;

Album upgrade (het is zeker mogelijk om het standaard album te upgraden naar een groter exemplaar of er meer pagina’s aan toe te voegen. Aanrader! (kosten in overleg)

;

Geboorte foto’s opleveren in kraamweek (normale levertijd is 8 weken) €280,-

;

Naam en geboortedatum in omslag €18

;

Geboortekaartje op de eerste schutvel​ €18

;

Videobeelden €380,-

;

Zwangerschapsfotografie vanaf €450,-

;

Newbornfotografie vanaf €480,-

;

Doula begeleiding

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer).
Bij het boeken van een shoot betaal je 50% als aanbetaling om zeker te zijn van je afspraak.  Dit is inclusief BTW, verzend, verpakking en administratiekosten.

Zij gingen je voor:

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?