De Vonkende Doula

Doula begeleiding

Als doula ben ik er voor jullie tijdens de reis van zwangerschap, bevalling en de periode daarna. Ik bied emotionele en praktische ondersteuning aan. Als doula ben ik er om de jou gerust te stellen, te helpen met ademhalingstechnieken, comfort te bieden en te zorgen voor een positieve geboorte-ervaring. Ik biedt geen medische zorg, maar concentreer mij op het welzijn en de emotionele behoeften van jou als zwangere vrouw.

Tijdens de zwangerschap deel ik mijn kennis en luister ik aandachtig naar de wensen en zorgen. Ik bied comfort en advies, en moedig je aan om vertrouwen te hebben in je eigen kracht, voor, tijdens en na de bevalling. Tijdens de bevalling ben ik er voor jou, een bemoedigende stem en een stille kracht. Ik ondersteun, moedig aan en herinner je eraan dat je in staat bent tot dit wonderlijke proces.

Na de geboorte blijf ik beschikbaar tot max twee uur, om te luisteren naar de ervaringen en om praktische en emotionele steun te bieden bij de overgang naar het ouderschap. Ik creëer een veilige ruimte waarin jullie als kers verse ouders kunnen groeien, leren en Vonken in je nieuwe rol.

Ik ben niet alleen

Een begeleider tijdens de geboorte, maar ik ben er ook op een bijzondere reis van liefde, groei en transformatie. 

Waarom een Doula?

Het inhuren van een doula kan tal van voordelen bieden tijdens je zwangerschap en bevalling. Hier zijn enkele redenen waarom jij mij zou kiezen als doula:

– Emotionele ondersteuning: Een doula is er om je emotioneel te ondersteunen en gerust te stellen tijdens de zwangerschap en bevalling. Ze kan helpen met angst, stress en onzekerheden die vaak gepaard gaan met deze periode.

– Continuïteit van zorg: Doulas bieden continue ondersteuning, wat betekent dat ze bij je blijven gedurende de hele bevalling, ongeacht de duur. Dit kan geruststellend zijn, vooral als medisch personeel in en uit de kamer gaat.

– Pijnverlichtingstechnieken: Doulas zijn vaak getraind in pijnverlichtingstechnieken, zoals ademhalingsoefeningen, massage en houdingsadvies, die kunnen helpen om de bevalling comfortabeler te maken.

– Communicatie en belangenbehartiging: Een doula kan helpen bij de communicatie tussen jou, je partner en medisch personeel. Ze kan je belangen behartigen en helpen ervoor te zorgen dat je keuzes en wensen worden gerespecteerd.

– Bevorderen van een positieve geboorte-ervaring: Doulas streven ernaar om de geboorte-ervaring zo positief mogelijk te maken, ongeacht de uitkomst. Ze helpen je om geïnformeerde beslissingen te nemen en je in controle te voelen.

Het is belangrijk op te merken dat een doula geen medische zorg verleent, maar eerder een aanvulling vormt op de zorg die je van verloskundigen of gynaecologen ontvangt. Of je ervoor kiest om mij als doula in te huren, hangt af van je persoonlijke behoeften en voorkeuren tijdens de zwangerschap en bevalling.

‘ Het inhuren van een doula is een investering in jezelf ‘

;

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

;
Vanaf 38 weken tot de geboorte 24/7 beschikbaar voor jullie
;

Eventuele backup-Doula

;

Vanaf het moment dat jij mij aanwezig wilt hebben tot max 2 uur na de geboorte (dit kan 2 uurtjes duren of 24 uur. De tijd die het duurt is volledig inbegrepen)

;

Geboortefotografie

;
Binnen 73 uur een kleine preview. – 8 foto’s.
;

tot 6 weken na de geboorte contact

Extra bij te boeken:

;

Videobeelden €380,-

;

Terugkomsessie de volgende dag om de ontmoeting met broertjes/zusjes of overige familieleden vast te leggen: – €350,-

;

Geboorte foto’s opleveren in kraamweek (normale levertijd is 8 weken) €280,-

;

Zwangerschapsfotografie vanaf €450,-

;

Newbornfotografie vanaf €480,-

De genoemde bedragen zijn exclusief reiskosten vanaf 6881RK (a €0,45 per kilometer).
Bij het boeken van een shoot betaal je 50% als aanbetaling om zeker te zijn van je afspraak.  Dit is inclusief BTW, verzend, verpakking en administratiekosten.

Zij gingen je voor:

Wil jij een fijne begeleiding?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?