Post Partum

Begeleiding

Een zachte overgang naar het moederschap

Gefeliciteerd! Je kindje is geboren! Maar ook jij als vrouw en als nieuwe moeder. De geboorte van een kind is een prachtige, maar ook ingrijpende levensgebeurtenis. Na 4 kinderen (en momenteel zwanger van de 5e) weet ik als geen anders wat een verandering het iedere keer weer met zich mee brengt. Kraamtijd begeleiding biedt een waardevolle bron van ondersteuning voor ouders aan in de eerste weken na de bevalling, een tijd waarin zowel vreugde als aanpassing centraal staan.

Je lichaam heeft een gigantische prestatie geleverd waar je hopelijk met trots en zelfvertrouwen op terugkijkt. Nu heeft fijne lichaam de tijd nodig om te herstellen, zowel fysiek als mentaal.

Een postpartum of kraambehandeling zal je hierbij helpen.
Ik ben er voor jou, waar jij mag rusten en genieten en even niet hoeft te (ver)zorgen.

KRAAMTIJD

Ik bied:
– Emotionele Steun.
Een veilige ruimte voor jou om je gevoelens en zorgen te uiten. Ik luister zonder oordeel en biedt begrip en troost.

– Praktische Ondersteuning.
Het dagelijkse leven na de geboorte kan uitdagend zijn. Ik kan hierin helpen bij huishoudelijke taken, boodschappen doen of de zorg voor de baby, zodat jullie even de tijd hebben om te rusten en te herstellen.

– Advies en Informatie

– Aandacht voor de Partner.
Ik richt mij niet alleen op de moeder, maar ook op de partner. Ik help bij het creëren van een ondersteunende omgeving en betrek de partner bij de zorg voor de baby.

– Vertrouwen en Zelfzorg.

– Yoni steam: Yoni stomen is een eeuwenoude behandeling die je herstel ondersteund. Na je bevalling is de kans groot dat je yoni beurs aanvoelt en heb je misschien wel een knip of een scheurtje. De vaginale stoom is super verzachtend en helend.

-Kraamreportage.
De kraamweek vliegt voorbij en net als bij al het andere (zwangerschap en geboorte) is ook de kraamweek een moment die gepaard gaat met emoties en momenten die je niet terug krijgt. Ik ben er dan voor jullie om deze momenten Vonkend vast te leggen.

Flexibiliteit en Maatwerk:

Elke gezinssituatie is uniek en Vonkt op zijn eigen manier. Postpartum/Kraam begeleiding wordt afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de ouders. Of het nu gaat om een uurtje op de dag of dat je het verspreid over de zes weken na de geboorte van jullie kindje, de begeleiding wordt aangepast aan wat het beste past bij jullie als gezin.

Door postpartum begeleiding te omarmen, kunnen jullie als kersverse ouders met vertrouwen en kalmte de uitdagingen van het ouderschap tegemoet treden, wetende dat jullie niet alleen staan in deze mooie, maar soms veeleisende reis.

R

Emotionele Ondersteuning:

Een doula biedt continue emotionele ondersteuning aan de aanstaande ouders voor, tijdens en na de bevalling.
Ze moedigt aan, luistert en helpt bij het verlichten van eventuele angst of stress.

R

Bevorderen van Vertrouwen:

Een doula versterkt het zelfvertrouwen van ouders, waardoor ze zich sterker voelen tijdens het geboorteproces.
R

Postpartum Ondersteuning:

Na de geboorte biedt een doula ook begeleiding en advies in de eerste dagen van het ouderschap, wat kan helpen bij de overgang naar het nieuwe gezinsleven

Zwangerschaps begeleiding

Ik begeleid je in je zwangerschap en geef jou je vertrouwen in dit mooie nieuwe proces.

Doula begeleiding

Ik bied ook Doula begeleiding aan. Als Doula ben ik er om de emotionele en praktische ondersteuning aan te bieden, voor, tijdens en na de bevalling.

Verhuur Bevalbaden en Tens

Je kan bij mij ook bevalbaden huren, en de tens. Lees hier meer hierover. 

Klaar om samen te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?