Over Mij

Naomi Vonk Joosten

Naomi Vonk

Hi ik ben Naomi.
Een vrolijke spring in het veld, creatief, vastbesloten en dol op vrouwelijke kracht. Het fotograferen heb ik van mijn moeder meegekregen op Aruba. Zij liet mij zien hoe ik mijn kennis en creativiteit kon gebruiken in composities om zo de meest mooie foto’s te maken.

Fotografie is altijd mijn passie geweest. In het begin vooral de natuur en mijn kinderen, later kwam daar alles rondom de vrouw bij. De fascinatie voor zwangerschappen en bevallingen is op vijf jarige leeftijd ontstaan toen ik bij een vriendinnetje thuis one born every minute keek. Ik was zo gefascineerd en gelijk verkocht! Ik vind het een grote eer dat ik de geboorte voor veel vrouwen nu mag vastleggen en dat ik ze binnenkort ook mag gaan begeleiden als Doula. Vanuit die gezamenlijke fascinatie van fotografie en zwangerschappen/bevalllingen is Naomi Vonk Fotografie ontstaan.

Mijn fotografiestijl is spontaan, ongedwongen en één met de natuur. Ik leg de vrouw vast op haar puurst. Wil je een fotoshoot boeken, samenwerken of een interview? Super leuk! Ik sta voor veel open.

Neem contact met mij!

Nog wat weetjes over mij:

{

Ik word omschreven als gepassioneerd, Ruim/Meedenkend, Creatief, Uniek & Liefdevol.

{

Ik houd van de natuur. Ik zou er het liefst iedere dag te vinden zijn. Vandaar ook onze droom om ooit een Bed&Breakfast in de bergen te beginnen.

{

Mijn lieve man en onze 4, bijna 5 kinderen zorgen ervoor dat ik iedere dag geniet van dit leven.

{

Om nog meer betrokken te zijn bij een zwangerschap van (aanstaande) moeders ben ik de opleiding tot Doula gaan doen.

{

Ik ben een Arubaan. Geboren en getogen in Oranjestad, Aruba en woon sinds 2012 in Nederland.

{

Ik kan vier talen, nederlands, engels, spaans en papiaments.

{

Houd van kleur en bloemen!

{

Werkt 1 dag in de week op maandag ochtend bij Bellyprint

{

Alles kan! Het leven is een spel en alles heeft met elkaar te maken. Ik ben hier inmiddels echt van overtuigd en leef daarom ook echt helemaal zoals ik wil.

Naomi als de Vonkende Doula

Vanaf medio 2024 kan je mij gaan boeken als de Vonkende Doula!

Als doula ben ik er voor jullie tijdens de reis van zwangerschap, bevalling en de periode daarna. Ik bied emotionele en praktische ondersteuning aan. Als doula ben ik er om de jou gerust te stellen, te helpen met ademhalingstechnieken, comfort te bieden en te zorgen voor een positieve geboorte-ervaring. Ik biedt geen medische zorg, maar concentreer mij op het welzijn en de emotionele behoeften van jou als zwangere vrouw.

Tijdens de zwangerschap deel ik mijn kennis en luister ik aandachtig naar de wensen en zorgen. Ik bied comfort en advies, en moedig je aan om vertrouwen te hebben in je eigen kracht, voor, tijdens en na de bevalling. Tijdens de bevalling ben ik er voor jou, een bemoedigende stem en een stille kracht. Ik ondersteun, moedig aan en herinner je eraan dat je in staat bent tot dit wonderlijke proces.

Na de geboorte blijf ik beschikbaar tot max twee uur, om te luisteren naar de ervaringen en om praktische en emotionele steun te bieden bij de overgang naar het ouderschap. Ik creëer een veilige ruimte waarin jullie als kers verse ouders kunnen groeien, leren en Vonken in je nieuwe rol.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

 

(in)Opleidingen, Cursussen en bijscholing

November 2017 – Heden: Geboortefotograaf
(Erkend geboortefotograaf bij Dupho & het Geboorte Keurmerk)
Januari 2023: Cursus verloskunde voor geboortefotografen – Oerkracht verloskundigen
Oktober 2023: Doula training – Carriage House Birth
Oktober 2023: Masterclass Fysiology van bevallen – Vroedvrouw Margot
November 2023: Cursus Yoni Stomen – Nienke Claassen
December 2023: Coaching druktechnieken als doula, Nienke Claassen
December 2023: Coaching placenta incapsuleren, Nienke Claassen

 

 

Partners

Als fotograaf werk ik graag samen met andere ondernemers en mensen.

Wedstrijden

De publicaties van mij zijn o.a. verschenen in / bij / op: Birth Becomes Her – Linda.nl – RTL 4 – Exposing Birth – Rtl Boulevard – Nu.nl – Dupho – Geboortefotografen.com – Keurmerkgeboortefotografie – BBAwards
Done 2021
Milkdrunk 2021
Friends jumping from pier 2005
error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?