Vonkend

in beeld

Vonkend in Beeld

Een fotocursus en unieke ervaring waarbij ik samen met jou de volledige weg uit het fotografievak meeloop. Van voorbereiding, tot fotoshoot, van nabewerken tot het eindproduct. Ik sta naast je en begeleidt je er doorheen.

Je kunt daarbij kiezen uit verschillende mentorsessies, waarbij ik je 1-op-1 begeleidt en/of een fotografie retraite op Aruba.

Dè plek om te vonken

Vonkend in beeld is de exclusieve plek waar ik een fotografie cursus, mentorschap & retraites geef aan vrouwelijke fotografen die verder willen Vonken.

Mentorsessie 1 op 1

Zwangerschap-, geboorte- of newbornfotografie met exclusieve 1-op-1 begeleiding.
We gaan er samen op uit, ondernemen samen een fotoshoot, bewerken de foto’s en gedurende die weg leer ik je mijn tips en tricks zodat jij verder kan Vonken op jouw eigen manier. Ik begeleidt je op zoek naar je eigen stijl.

Aruba retraite

Een unieke reis in mijn Vonkende Arubaanse wereld. DE retraite van het jaar! Een moment waarop jij jezelf en je bedrijf herontdekt. 9 dagen op een prachtig eiland in de Caraïben en ik neem je mee in mijn wereld. Een inspiratiereis voor vrouwelijke fotografen die onderling willen verbinden. Een Vonkende wereld vol nieuwe ideeën en inspiratie. Ik laat je zien waar ik opgegroeid ben en hoe ik met fotografie begonnen ben.

Are you ready to Vonk?

Wat kun je allemaal verwachten
van Vonkend in Beeld?

Een relaxte setting in een park in Arnhem met het kabbelende water naast je.
​Het programma bestaat uit een aantal onderdelen die je helpen je eigen fotografie bedrijf te starten of te versterken.

Bijvoorbeeld hoe start je nou?
Of hoe stel je goede tarieven op?
Daarnaast zal het grootste gedeelte gaan over de fotoshoot zelf, selecteren en nabewerken en het vinden van je eigen stijl. Ook ontvang je exclusieve toegang tot een besloten community op Facebook, waarin je na de workshop terecht kunt met je vragen, back-up bij de opbouw van je portfolio, een luisterend oor, tips & tricks, feedback op je foto’s en veel meer.

Na een heerlijke voedzame lunch gaan wij er samen op uit om foto’s te maken. Ik geef je mijn tips en inzichten waarmee jij een eigen draai aan je foto’s kunt geven. Als laatste spreken we op een later moment af om deze foto’s samen na te bewerken.

Voor wie?
Voor iedereen die meer wilt leren over vanuit je gevoel en intuïtief te fotograferen.

Klaar om te vonken?

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?