Mijn naam is Sylvia Thirion, vroedvrouw, 38 jaar en samen met mijn man en 3 kids woon ik naast Oostende, vlak bij de Belgische Noordzee. Ik vind het heerlijk om daar 3x/week te gaan rennen na een drukke werkdag . Mama zijn in combinatie met een drukke job is een flinke uitdaging die we graag aangaan en waarin ik heel veel voldoening krijg.

Het begin van Lansinoh

12 jaar werkte ik als vroedvrouw in een ziekenhuis in Oostende, dat gekend is voor de onderwaterbevallingen. Ook werkte ik als lactatiekundige en had ik een eigen zelfstandige praktijk. 2 jaar geleden waren de producten van Lansinoh, waar ikzelf als professionele heel graag mee werkte, weinig gekend en daar wilde ik graag wat aan doen! Zo contacteerde ik Lansinoh en stelde voor om als ambassadrice de producten voor te stellen in andere materniteiten en bij verloskundige praktijken. Heerlijk om dagelijks deze missie te volbrengen en zo jonge mama’s aan toffe borstvoedingsproducten te helpen !

Waarom Lansinoh?

Lansinoh is de merknaam die komt van Lan-Sin-Oh. « Lan » staat voor Lanoline, ons gekendste product tegen tepelkloven, « Sin » is Latijn voor « zonder » en « Oh » is het chemische symbool voor Alcohol. Het betekent dus : Lanoline zonder alcohol, die erg veilig en hypoallergeen is voor moeder en baby. Ik koos heel bewust om voor Lansinoh te werken omdat ons merk betaalbare en vrouwelijke producten heeft, zodat borstvoeding als een fijne periode kan beleefd worden !

Inspiratie

We werken bij Lansinoh door en voor mama’s, en staan dagdagelijks klaar om borstvoedende moeders te ondersteunen. Met adviezen, tips én vrouwelijke producten. Hiervoor werken we samen met gezondheidsprofessionals én jonge mama’s die ons tips geven en meedenken om nuttige en handige producten op de markt te brengen. Zo is het borstvoedingskussen van Lansinoh ontworpen door een mama die dit idee had, en ons hiervoor contacteerde !

Hoe combineer je het hebben van een eigen (web)Shop met het moederschap, familie en/of sociaal leven?
Wij hebben geen eigen webshop maar werken met partners zoals apothekers en babywinkels die graag goede adviezen geven aan jonge mama’s. Ik geef vaak opleidingen aan apothekers zodat zij nog beter mama’s kunnen adviseren als ze bij hen te rade komen.

Lansinoh in een paar woorden ?

Lansinoh is zoveel meer dan leuke producten om je borstvoeding te ondersteunen ! Een echte community, empowering van jonge mama’s, modern, vooruitstrevend én betaalbare producten !

Waar zie jij Lansinoh over een paar jaar?

Binnen enkele jaren zie ik ons merk en ons team (allemaal gedreven en gemotiveerde lady’s) nog groter worden. Er komen nog vele moderne producten bij en we hebben nog vele ideeën om borstvoeding in de kijker te plaatsen en dit te helpen normaliseren in de maatschappij !

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?