De zussen Kim (26) en Kelly (33) wonen in Almere en zijn allebei moeders. Zij zijn de gezichten achter het merk “Love My Veggies”. Kelly is getrouwd met Laurens en is moeder van Jorenth en Pepijn, die zijn nu vier en één. Kim is nog niet getrouwd, maar op 16 juni gaat ze haar Peter het ja-woord geven. Samen hebben zij een zoontje van anderhalf jaar, genaamd Luuk. Lees nu het superleuke interview met deze zussen over hoe zij begonnen zijn met Love My Veggies.

Het begin van Love my veggies
Nadat Jorenth geboren was, is Kelly zich gaan verdiepen in gezond eten voor baby’s. Waarom was Nederland nog niet zo ver als Amerika? Elke maand werd er een lading besteld in Amerika om de gezonde voeding deze kant op te halen. Door de geboorte van Luuk, kwam Kim voor hetzelfde dilemma te staan. Op een zondag in de tuin bedachten we ineens heel ambitieus, waarom beginnen we niet “gewoon” zelf een lijn met gezonde snacks voor baby’s. We stapten samen in een hele nieuwe wereld en mogen nu met trots zeggen dat Love My Veggies op de markt is met een viertal producten. Onze producten bevatten altijd groente en fruit. Dat is namelijk ook hoe we aan de naam Love My Veggies zijn gekomen. Groenten zijn leuk!

” Love my veggies is natuurlijk,
gezond, innovatief,
transparant, leuk
en lekker ”

Inspiratie
We zijn zelf de doelgroep en zien daarom wat er nog mist in het voeding schap. Wij leggen echt ons eigen gevoel in Love My Veggies. Dingen waar wij tegen aan lopen, daar lopen andere moeders vast ook tegen aan

Hoe combineren jullie het hebben van een eigen webshop met het moederschap, familie en sociaal leven?
Naast onze webshop verkopen wij onze producten ook aan de Albert Heijn en Jumbo. Dat is een fulltime baan en daar zijn 24/7 mee bezig. Maar omdat dit is, waar wij echt al ons gevoel in kunnen leggen, voelt het niet als werken. En natuurlijk maken we altijd tijd voor onze kinderen, mannen en vrienden. Ook al is het soms hectisch en druk, we krijgen heel veel energie van Love My Veggies, waardoor ons leven ook een stuk leuker geworden is. En als je gelukkig bent, heb je veel energie voor alles.

Love my veggies over een paar jaar
On top of the world! Nee zonder dollen, het liefst worden we verkocht in alle supermarkten in Nederland en zijn we een begrip geworden als het gaat om gezonde baby-en kindervoeding.

error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?