Ervaringen

zij gingen je voor

Aanrader!

Fantastische foto’s. Heel blij met het resultaat. Naomi was erg op de achtergrond en rustig, super fijn en

professioneel.
Ik was een beetje ‘bang’ voor bloederige foto’s of teveel naakt, maar Naomi wist precies de juiste hoeken te vinden waardoor de foto’s mooi, oprecht en discreet zijn geworden. Nogmaals erg prettig om met haar te werken.
Niet geheel onbelangrijk zijn de foto’s van sublieme kwaliteit.

Review vanuit mannelijk perspectief

Tijdens de geboorte van onze eerste zoon hadden we een paar foto’s die door de verloskundige waren gemaakt. Dit waren heftige en bloederige bevallingsfoto’s. Hierdoor wilde ik niet persé een fotograaf bij de geboorte.
Op het laatste moment hebben we toch besloten om Naomi te bellen en ik heb er geen spijt van! Integendeel, het is super fijn om foto’s te hebben van deze speciale gebeurtenis. De bevalling is super mooi in beeld gebracht en en foto’s van de heftige momenten zijn zo bewerkt dat ze sereen overkomen. Daarnaast is Naomi een leuke dame die op de achtergrond haar werk doet en op de rustige momenten juist grappig en gezellig is

Naomi heeft de geboorte van onze zoon prachtig vastgelegd.

Tijdens mijn bevalling zat ik helemaal in mijn zogenoemde ‘bubbel’, waardoor ik de bevalling alleen in grote lijnen heb meegekregen. Door de mooie foto’s die Naomi van de bevalling heeft gemaakt, herinner ik mij meer van de bevalling. De bevalling is zo mooi vastgelegd, dat ik de foto’s zelfs aan anderen heb kunnen laten zien.

Naomi was tijdens de bevalling op een fijne, rustige manier op de achtergrond aanwezig, waardoor ik het idee had dat er een vriendin bij de bevalling was.

Leuke spontane fotografe

Die haar vak verstaat en professionele plaatjes schiet. Je heb niet in de gaten dat ze er is en toch ook weer wel. De geboorte en “new born” shoot van onze dochter precies weergegeven in beelden.

Zeker een aanrader!!!

Waauuw!

Naomi heeft de zwangerschap en de geboorte van onze zoon fantastisch vastgelegd. Wat een fijne vrouw om mee samen te werken! De foto’s van Naomi zijn een viering van het vrouw-zijn, je ziet dat zij alles op alles zet om de kracht en schoonheid van de vrouw om te zetten in geweldige beelden. Haar enthousiasme is aanstekelijk, en maakt dat ik helemaal op mijn gemak was bij haar tijdens de zwangerschapsshoot. Tijdens de geboorte was ze in staat om zowel stil op de achtergrond aanwezig te zijn, maar ook om op gepaste momenten juist veel gezelligheid mee te brengen.
We zijn enorm blij met de foto’s in Naomi haar unieke stijl. Zo waardevol om op deze manier terug te kunnen kijken naar zo’n bijzondere periode. Bij een volgende zwangerschap zou ik Naomi 100% zeker weer vragen om ons te fotograferen!

Als een familielid

Wat een professional, wat een goede fotograaf! Alles van A tot Z goed georganiseerd, goed geregeld. Van zwangerschapsshoot tot new born. Bij de bevalling was het alsof een familielid aanwezig was. De kwaliteit van de foto’s, het inzicht. Absoluut een aanrader en zal ik haar vaker gaan vragen!

Dank je wel Naomi!

Reviews van Google

Annique Bij De Vaate
Annique Bij De Vaate
2023-05-23
Een fantastische zwangerschaps fotoshoot gehad en met haar unieke, creatieve en pure stijl maakt dit het compleet. Naomi is een topvrouw die weet wat ze doet en zelfs als je een beetje onzeker bent haalt ze het beste uit je. Zeer open, eerlijk en vakkundig. Zeker een aanrader & voor de volgende boeking weten wij haar te vinden!
Thamar Jansen
Thamar Jansen
2023-03-26
Naomi was bij mijn 3e bevalling. En wat heeft ze dat prachtig vastgelegd! Alle contact verliep fijn en persoonlijk en het resultaat is echt heel mooi! Het was elke euro waard.
ingrid dankers
ingrid dankers
2023-03-14
Ik voelde me super snel op m’n gemak bij Naomi tijdens de shoot. De foto’s zijn echt prachtig en ook nog eens mega snel binnen. Heel waardevol!
Jessie Ter haar
Jessie Ter haar
2023-03-08
Echt een onwijs gave shoot gehad bij Naomi! Super fijne en lieve vrouw waar je helemaal bij op je gemak bent. De foto’s zijn prachtig en gaan een mooi plekje aan de muur krijgen!
Julie Rieter
Julie Rieter
2023-02-09
Naomi created a safe and fun space to capture our special moments. She is friendly, creative and responsive. Highly recommend!
Bonnie van der Veen
Bonnie van der Veen
2023-02-04
Ik koos voor Naomi omdat ik haar werk als kunst vind en dat heeft ze nu gewoon bij mij gedaan! Naomi is zo een leuke vrouw om mee te werken. Gewoon om wie ze is, voelde ik me meteen op m’n gemak. In m’n nakie op de hei bij een of twee graden met een beetje sneeuw, was daardoor easypeasy. Ik ben heel blij dat ik deze mooie fase van m’n zwangerschap heb laten vastleggen, op deze manier, door deze leuke vrouw. Hoe kritisch ik altijd op mezelf ben, vind ik de foto’s echt echt mooi. Dankjewel lieve Naomi!
Rosanne Van Zalingen
Rosanne Van Zalingen
2023-01-31
Naomi is naast een heel warm persoon ook heerlijk om mee te werken. Je voelt je 100% op je gemak. Ze geeft heel duidelijk aan wat ze wil, of hoe shots eruit komen te zien qua stand en licht, waardoor alles vanzelf gaat. De foto’s worden precies zo gemaakt dat je lichaam op z’n best eruit komt te zien. Echte aanrader dus!
Laura Q
Laura Q
2023-01-27
Tijdens mijn zwangerschap bewust weinig foto's van mezelf gemaakt. Ik was te onzeker over mijn te snel veranderende lijf. Toch gekozen om een fotoshoot te doen met Naomi na het zien van alle prachtige foto's op instagram. Nooit gedacht ooit ergens buiten op de hei naakt te poseren. Door de aanwijzingen en aanmoedigingen van Naomi voelde ik me binnen 5 minuten helemaal op m'n gemak. Heel professioneel, maar ook onzettend lief. Zo blij met het resultaat en de hele ervaring op zich. Dankjewel Naomi!
Djoeke
Djoeke
2022-12-23
Wij hebben prachtige foto’s mogen ontvangen na de shoot bij Naomi. Ze heeft ons en mijn zwangere buik magisch vastgelegd. Daarnaast was het super gezellig met haar!
Jiskah Matthee
Jiskah Matthee
2022-12-15
Naomi heeft mij direct op mijn gemak gesteld. Het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht. Ze maakt prachtige foto’s. Ik ben blij dat ik deze shoot bij haar gewonnen heb. Een aanrader.
error:
Chat openen
Hallo 👋
Kan ik je helpen?